Bel ons

085-2007078

Mail ons

info@joyggz.com

Locatie

De Overmaat 73
6831 AG Arnhem

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)

Maandag t/m Vrijdag 9.00 – 17.00 uur

Tarieven

Vergoedingen en niet vergoed

Tarieven

De generalistische basis GGZ – en de specialistische GGZ behandeling worden vergoed vanuit uw basisverzekering. Voor de generalistische basis GGZ behandeling heeft de overheid op basis van de ernst van de klachten vier producten vastgesteld waaruit gekozen kan worden. Deze producten worden ook prestaties genoemd. Deze prestaties zijn: Kort, Middel, Intensief of Chronisch. Elk product heeft een bijbehorende behandelduur en een maximumtarief.

Het kan voorkomen dat gedurende de behandeling blijkt dat er toch een langere behandelduur nodig is. In dat geval kan de regiebehandelaar switchen naar een “zwaarder” product, zodat uw verzekerd blijft van vergoeding. Die beslissing wordt samen met u genomen.

Prijslijst behandelproduct ingangsdatum: 1 januari 2016

hier komt een tabel

* De behandeling kan bestaan uit gesprekken, (test-)diagnostiek, verslaglegging en e-mailcontacten. De totale tijd (in minuten) die aan uw behandeling is besteed wordt opgeteld. In overleg kan gedurende de behandeling besloten worden tot een ‘zwaarder’ product, als de behandeling van uw klachten toch meer tijd vraagt.
De bovenstaande prijslijst voldoet aan de voorwaarden van de Regeling Generalistische Basis GGZ van de Nederlandse Zorgautoriteit. Voor meer informatie zie https://www.nza.nl/1048076/1048144/TB_CU_7117_04__Tariefbeschikking_generalistische_basis_ggz.pdf

Geen verwijsbrief

Als u om eigen redenen de zorg zelf wil betalen dan is dit ook mogelijk (dit valt onder overige zorgproduct (OZP)). Hiervoor heeft u geen verwijsbrief nodig.

hier komt een tabel

5 redenen om voor Joy GGz te kiezen

Wachttijden:

  • Onze wachttijden zijn 4 tot 5 maanden (wij proberen z.s.m. met geen of korte wachtlijsten te werken)

De hulpverleners van JoyGGZ zijn deskundig op het gebied van psychische en psychiatrische aandoeningen en in combinatie met verschillende culturele achtergronden.

Onze hulpverleners spreken Nederlands, Engels en Turks. (Arabisch en Farsi op komst).

Laagdrempelig, zorg op maat en aansluitend op uw hulpvraag.

Dè patient staat centraal!

Wij staan klaar om u te Helpen

Neem gerust contact met ons op.

Contact

T: 085-2007078
E: info@joyggz.com

De Overmaat 73
6831 AG Arnhem

Openingstijden

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)
9.0
0 – 17.00 uur

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM design