Bel ons

026 844 95 82

Mail ons

info@joyggz.com

Locatie

IJsselburcht 24a, Arnhem

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)

Maandag t/m Vrijdag 8.30 – 17.00 uur

Over JoyGGZ

Wie we zijn

Organisatie

JoyGGZ biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) en generalistische basis geestelijke gezondheidszorg (BGGZ). Generalistische basis GGZ is licht tot matige, niet-complexe problematiek die langer dan drie maanden aanhoudt. Bij de specialistische GGZ gaat het vaak om complexere problematiek. JoyGGZ biedt hulp, advies, begeleiding en behandeling aan volwassenen met psychische en psychiatrische problemen. Bij JoyGGZ werken professionals die deskundig zijn op het gebied  psychiatrische ziekten/stoornissen, eventueel in combinatie met transculturele psychiatrie.

Alle psychiaters, GZ-psychologen en verpleegkundig specialisten zijn geregistreerd in het BIG (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg) register en verschillende beroepsverenigingen. Het team heeft regelmatig multidisciplinaire overleg waarin de diagnostiek en de behandelingen worden besproken. Om de kwaliteit van de behandeling te waarborgen heeft elke professional naast de (verplichte) bijscholing ook periodieke deelname intercollegiale toetsing. De professionals van Joy GGZ werken volgens de landelijke (evidence based) richtlijnen en of hiervan afgeleide protocollen.

Wij bieden een gedifferentieerde aanbod en hebben korte lijnen in de samenwerking. Korte behandelingen waar mogelijk en indien nodig langere behandeling afgestemd op uw zorgbehoefte. Ook wordt er samengewerkt met onder andere huisartsen, maatschappelijk werkers, praktijk ondersteuners huisartsen (POH-er) en psychosomatisch fysiotherapeuten.

JoyGGZ is een kleine organisatie en hierdoor zijn de wachttijden kort. Bij aanmelding is het streven om binnen tien werkdagen te starten met het eerste gesprek. Op dit moment is de wachttijd van 0 tot 2 weken en is onafhankelijk van bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. Indien u meer vragen hebt kunt u contact opnemen met ons.

Veel bezocht

Klachtenregeling
Privacy verklaring

Contact

T: 026 844 9582
E: info@joyggz.com

Ijsselburcht 24 A
Arnhem

Openingstijden

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)
8.30 – 17.00 uur

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM design