Bel ons

026 844 95 82

Mail ons

info@joyggz.com

Locatie

Ijsselburcht 24a, Arnhem

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)

Maandag t/m Vrijdag 8.30 – 17.00 uur

Kosten & vergoedingen

Wat kost een consult of behandeling?

Tarieven

De specialistische GGZ (SGGZ) bestaat uit meerdere prestaties die beter bekend staan als DBC-zorgproducten (diagnose-behandelcombinatie). Tijdens het intakegesprek wordt er een test afgelegd, waarbij het resultaat door de regiebehandelaar wordt beoordeeld.

Aan de hand van de beoordeling door de regiebehandelaar wordt er gekeken of de zorg kan starten. Zo niet, dan wordt de cliënt terugverwezen naar de huisarts. Indien er wel een indicatie wordt afgegeven start het DBC-traject.

In het onderstaande bestand vind u de verschillende DBC-trajecten met de tariefbeschikkingen gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg 2019. Het tarief kan afhankelijk van het aantal minuten oplopen.

TB/REG-19627-02: Diagnose behandeling combinaties dbc’s 2019

* De behandeling kan bestaan uit gesprekken, (test-)diagnostiek, verslaglegging en e-mailcontacten. De totale tijd (in minuten) die aan uw behandeling is besteed wordt opgeteld.

Gecontracteerde zorg

De specialistische GGZ behandeling wordt vergoed vanuit uw basisverzekering. Als de zorgaanbieder een contract heeft lopen met uw zorgverzekeraar, dan betaalt u alleen het eigen risico. U hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Het wettelijke eigen risico is door de overheid in 2019 vastgesteld op €385,00. Dit bedrag wordt jaarlijks door de overheid bepaald.

Joy GGZ is bij de volgende zorgverzekeraars gecontracteerd:

*Voor een vergoeding door de zorgverzekeraar moet de cliënt verwezen worden door een huisarts of medisch specialist. 

Ongecontracteerde zorg
Bij de ongecontracteerde zorg kan de zorg deels, volledig of niet vergoed worden, afhankelijk van uw basisverzekering. Neem hierover contact op met uw zorgverzekeraar.

De cliënt betaalt altijd het eigen risico als de zorg vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Als de zorg niet wordt vergoed door de zorgverzekeraar, dient de cliënt dit uit eigen zak te betalen. Dit staat los van het eigen risico en valt dus onder de eigen bijdrage. 

No show beleid

Als u niet op de afspraak kunt komen laat het ons dan minstens 24 uur van tevoren weten. Hierdoor kan iemand anders nog ingepland worden. Als u later afbelt dan is Joy GGZ genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Het bedrag wordt bepaald o.b.v. het uurtarief van de behandelaar. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en valt onder de eigen bijdrage.  

Als organisatie doen wij er alles aan ons no show beleid kenbaar te maken bij onze cliënten. Dit beleid wordt tijdens het kennismakingsgesprek besproken. Waar mogelijk worden afspraken in de behandelovereenkomst vastgelegd. 

Als u twijfelt over de vergoeding of andere vragen heeft, neem gerust telefonisch contact op met Joy GGZ of mail naar info@joyggz.com.

5 redenen om voor JoyGGZ te gaan

Korte wachttijden (0 tot 3 weken wachtijd).

De hulpverleners van JoyGGZ zijn deskundig op het gebied van psychiatrische ziekte en ook in combinatie met verschillende culturele achtergronden.

Onze hulpverleners spreken ook Engels, Turks en Arabisch.

Laagdrempelig en aansluitend op uw hulpvraag.

Patiënten staan bij JoyGGZ centraal.

Wij staan klaar om u te Helpen

Neem gerust contact met ons op.

Veel bezocht

Column
Beoordeel ons
Klachtenregeling
Privacy verklaring

Contact

T: 026 844 9582
E: info@joyggz.nl

Ijsselburcht 24 A
Arnhem

Openingstijden

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)
8.30 – 17.00 uur

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM design