Bel ons

085-2007078

Mail ons

info@joyggz.com

Locatie

IJsselburcht 24a, Arnhem

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)

Maandag t/m Vrijdag 9.00 – 17.00 uur

Kosten & vergoedingen

Wat kost een consult of behandeling?

Tarieven

De specialistische GGZ (SGGZ) bestaat uit meerdere prestaties die beter bekend staan als DBC-zorgproducten (diagnose-behandelcombinatie). Tijdens het intakegesprek wordt er een test afgelegd, waarbij het resultaat door de regiebehandelaar wordt beoordeeld.

Na intake procedure zal een multidisciplinair overleg plaatsvinden, waarin de voorlopige diagnose gesteld gaat worden en het DBC-traject zal gaan starten. Indien er geen indicatie wordt afgegeven of contra-indicatie aanwezig is, zal de aanmelding terugverwezen worden naar de huisarts.

In het onderstaande bestand vind u de verschillende DBC-trajecten met de tariefbeschikkingen gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg 2021. Het tarief kan afhankelijk van het aantal minuten oplopen.

* De behandeling kan bestaan uit gesprekken, (test-)diagnostiek, verslaglegging en e-mailcontacten. De totale tijd (in minuten) die aan uw behandeling is besteed wordt opgeteld.

 

Gecontracteerde zorg

De specialistische GGZ behandeling wordt vergoed vanuit uw basisverzekering. Als de zorgaanbieder een contract heeft lopen met uw zorgverzekeraar, dan betaalt u alleen het eigen risico. Het wettelijke eigen risico is door de overheid in 2021 vastgesteld op €385,00. Dit bedrag wordt jaarlijks door de overheid bepaald.

Joy GGZ is bij de volgende zorgverzekeraars gecontracteerd:

*Voor een vergoeding door de zorgverzekeraar moet de cliënt verwezen worden door een huisarts of medisch specialist. 

Ongecontracteerde zorg

Bij de ongecontracteerde zorg kan de zorg deels, volledig of niet vergoed worden, afhankelijk van uw basisverzekering. Neem hierover contact op met uw zorgverzekeraar.

De cliënt betaalt altijd het eigen risico als de zorg vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Als de zorg niet wordt vergoed door de zorgverzekeraar, dient de cliënt dit uit eigen zak te betalen. U maakt zelf de gemaakte zorgkosten over aan de zorgaanbieder. De (restitutie-) nota declareert u bij uw zorgverzekeraar. Bij recht op vergoeding wordt het bedrag overgemaakt door de zorgverzekeraar. 

No show beleid

Als u niet op de afspraak kunt komen laat het ons dan minstens 24 uur van tevoren weten. Hierdoor kan iemand anders nog ingepland worden. Als u later afbelt dan is Joy GGZ genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Het bedrag wordt bepaald o.b.v. het uurtarief van de behandelaar.

Als organisatie doen wij er alles aan ons no show beleid kenbaar te maken bij onze cliënten. Dit beleid wordt tijdens het kennismakingsgesprek besproken. Waar mogelijk worden afspraken in de behandelovereenkomst vastgelegd. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en dient uit eigen zak betaald te worden. De nota kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Als u twijfelt over de vergoeding of andere vragen heeft, neem gerust telefonisch contact op met Joy GGZ of mail naar info@joyggz.com.

5 redenen om voor Joy GGz te kiezen

Wachttijden:

  • Intakegesprek 3 tot 4 maanden.
  • Behandeling 3 weken (na het intakegesprek).

De hulpverleners van JoyGGZ zijn deskundig op het gebied van psychische en psychiatrische aandoeningen en in combinatie met verschillende culturele achtergronden.

Onze hulpverleners spreken Nederlands, Engels en Turks. (Arabisch en Farsi op komst).

Laagdrempelig, zorg op maat en aansluitend op uw hulpvraag.

Dè patient staat centraal!

Wij staan klaar om u te Helpen

Neem gerust contact met ons op.

Veel bezocht

Klachtenregeling
Privacy verklaring

Contact

T: 085-2007078
E: info@joyggz.com

IJsselburcht 24 A
6825 BP Arnhem

Openingstijden

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)
9.0
0 – 17.00 uur

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM design