Bel ons

026 844 95 82

Mail ons

info@joyggz.com

Locatie

IJsselburcht 24a, Arnhem

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)

Maandag t/m Vrijdag 8.30 – 17.00 uur

Aanmelden

Eerste stap naar het geluk

Aanmelden

Wilt u hulp van JoyGGz? U kunt zich telefonisch of digitaal aanmelden. Als de aanmelding en de verwijsbrief van de huisarts zijn ontvangen, dan nodigen wij u uit voor een pre-intake (kennismakingsgesprek). Dit gesprek is met de regiebehandelaar en duurt maximaal half uur. In dit gesprek zal beoordeeld worden of u in aanmerking komt voor de behandeling.

Voor hulp van JoyGGz heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig. Neem dan contact op met uw huisarts. Hij of zij kan u doorverwijzen. Alleen wanneer u een verwijsbrief heeft en uw klachten passen bij een psychische stoornis, komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Als u de behandeling/consult(en) zelf wil bekostigen dan is dit ook mogelijk.

In enkele situaties kan het zo zijn dat wij adviseren dat de behandeling beter door een andere organisatie gedaan kan worden. Wij kunnen u dan adviseren over welke behandeling passend is bij uw klachten.

Wanneer kunnen we u in zorg nemen?

JoyGGZ biedt een behandeling aan volwassenen (18+) en zowel mannen als vrouwen. De psychische klachten die onder andere behandeld kunnen worden vindt u hier.

Als in de intakefase blijkt dat sprake is van crisisgevoeligheid, therapieresistentie en/of een of meer van de onderstaande criteria kunnen wij u niet in zorg nemen. U wordt dan terug verwezen naar de huisarts/verwijzer.

Uitsluitingscriteria:

  • Ernstige depressies met psychotische kenmerken waarbij tevens duidelijke suïcideplannen aanwezig zijn;
  • Ernstige bipolaire stoornissen, met name bipolaire I stoornis die zich kenmerkt van heftige manische episodes;
  • Vastgestelde psychotische stoornissen, zoals schizofrenie, schizofreniforme stoornissen, schizoaffectieve stoornissen, psychotische stoornissen door somatische aandoeningen en psychotische stoornissen door middelengebruik;
  • Ernstige persoonlijkheidsproblematiek die langdurige intensieve zorg behoeft;
  • Ernstige, chronische verslavingsproblematiek.
  • Ernstige psycho-organische stoornissen zoals dementie en delirium.

Elke verwijzing zal kritisch beoordeeld worden op de bovenstaande criteria. Wanneer sprake is van bovenstaande criteria dan zal beoordeeld worden of Joy GGZ een passend behandelaanbod kan doen. Zo niet dan zal gekeken worden naar de best passende behandelsetting.

Burger Service Nummer

Voor de aanmelding dient JoyGGZ naast de verwijsbrief van de huisarts ook uw Burgerservicenummer (BSN) te registreren. Dit geldt voor alle zorgaanbieders in Nederland en is vastgelegd in de Wet Gebruik BSN in de Zorg.

Iedereen die bij een Nederlandse gemeente ingeschreven staat, heeft een BSN. U vindt dit nummer op uw paspoort, rijbewijs en/of identiteitskaart. Neem daarom naar uw eerste afspraak met JoyGGZ altijd een van deze geldige documenten mee.

Voor meer informatie kun u kijken op de website van het informatiepunt BSN in de zorg en landelijke EPD

Hieronder kunt u zich aanmelden via het online aanmeldformulier.
Verplichte benodigdheden hierbij zijn: Een doorverwijzing van een (huis)arts, een BSN nummer en een geldig legitimatiebewijs.

[]
1 Step 1

Welke taal spreekt u?

Heeft u een verwijsbrief van een arts?* (Tenzij u de behandeling zelf wilt betalen.)

Verzekering

Uw bericht

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Veel bezocht

Klachtenregeling
Privacy verklaring

Contact

T: 026 844 9582
E: info@joyggz.com

Ijsselburcht 24 A
Arnhem

Openingstijden

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)
8.30 – 17.00 uur

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM design