Bel ons

026 844 95 82

Mail ons

info@joyggz.com

Locatie

Ijsselburcht 24a, Arnhem

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)

Maandag t/m Vrijdag 8.30 – 17.00 uur

Beoordeel

Uw ervaring met JoyGGZ delen

Kosten en vergoedingen

Vanuit de basisverzekering heeft u recht op vergoeding van psychologische hulp in de generalistische basis GGZ en de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). U hoeft geen eigen bijdrage te betalen. De behandeling valt wel onder het eigen risico.

Het eigen risico is door de overheid in 2016 vastgesteld op €385,00. Dit bedrag wordt jaarlijks door de overheid bepaald. De zorgverzekeraar zal, de door u gemaakte zorgkosten, tot dit bedrag bij u in rekening brengen.

Als u niet op de afspraak kunt komen laat het ons dan minstens 24 uur van te voren weten. Hierdoor kan iemand anders nog ingepland worden. Als u later afbelt dan is JoyGGZ genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Als u twijfelt over de vergoeding neem gerust telefonisch contact op met JoyGGZ.

Voorwaarden voor vergoeding

Om de behandeling vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar moet voldaan worden aan een aantal voorwaarden namelijk: een verwijsbrief van uw huisarts en de klachten moeten passen bij een psychische stoornis.

Als JoyGGZ een behandelcontract heeft met uw zorgverzekeraar dan wordt de vergoeding van uw behandeling met uw zorgverzekeraar geregeld. Indien JoyGGZ geen behandelcontract heeft uw zorgverzekeraar (ongecontracteerde zorg) dan zal u gevraagd worden om een toestemmingsverklaring te tekenen zodat JoyGGZ de uitgevoerde behandeling vergoed te krijgen.

Veel bezocht

Column
Beoordeel ons
Klachtenregeling
Privacy verklaring

Contact

T: 026 844 9582
E: info@joyggz.nl

Ijsselburcht 24 A
Arnhem

Openingstijden

Openingstijden (in overleg ook ’s avonds en weekend)
8.30 – 17.00 uur

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM design